Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

SWISHNUMMER TILL FRIHAMNSGÅVAN: 123 564 0073
PLUSGIRO TILL FRIHAMNSGÅVAN: 4 44 90-1
 

Vill du ge en större summa eller fråga något kan du skicka e-post till: frihamnen@smyrna.se

Följ bygget live här!
Ritningar för Frihamnskyrkan

Frihamnen är spännande, här kan du se ett videoklipp.

Nu är det dags att engagera sig!

Nu är snart tiden inne då vi ska flytta ur våra gamla lokaler för att flytta in i den nybyggda Frihamnskyrkan. För det arbetet behöver vi hjälpas åt. Därför behöver vi redan nu samla in kontaktuppgifter för de som är intresserade av att hjälpa till med flytten. Följande uppgifter har vi behov av:

 
Projektledning/Organisation
Har du en gåva att leda folk och förklara svåra saker på ett enkelt sätt? Då är detta gruppen för dig. Vi behöver flera olika typer av projektledare till de många arbetsdagarna, både till stora uppgifter som till små. Som projektledare/ organisatör så leder du andra volontärer vart de skall gå, arbeta, fika etc.

 
Städning
Är du noggrann och älskar doften av nytvättade golv? Bra, då är städgruppen något för dig. Både gamla kyrkolokalerna och de nya kyrkolokalerna behövs städas ut, så här behöver vi många volontärer som kan hjälpa till att se till att vi lämnar de gamla lokalerna rent och snyggt. På samma sätt behöver vi många volontärer som hugger i och städar ur byggdammet i de nybyggda lokalerna.
 

Montering
Vi har flera uppdrag som behöver montering i de nya lokalerna, detta kräver att vi är många. Uppdragen är allt ifrån att montera gardinstänger, att hänga tavlor, lägga in textilgolv mm.
 

Målning
Är du stadig på handen? Då har vi uppdrag för dig. Vi har några väggar som behövs målas innan vi flyttar in.
 

Transport
För att flytten skall gå så smidigt som möjligt behöver vi folk med bil + släp/ lastbil som kan tänka sig att ställa upp och köra skytteltrafik mellan Smyrnakyrkan och Frihamnskyrkan.
 

Flyttning/Packning/Bärhjälp
Vi behöver många händer och fötter som hjälper till vid själva flytten av inventarier till frihamnen. Det är mycket som skall bäras ut till lastbilar och bilar och sen bäras upp igen.
 

Servering
Inget volontärsarbete utan lite fika 😉 Många händer behövs för att fylla på fika och koka kaffe under arbetspassen.
 

Bakning
Vi behöver många volontärer som bakar till våra olika arbetspass. Det som bakas kommer gå att kunna lämnas på kyrktorget vid utsatta tillfällen innan arbetspassen.
 

ArkivarieVi har ett stort missionsarkiv som behöver sorteras, digitaliseras och arkiveras. Brinner du för ordning och reda och har ett intresse för historia och spännande berättelser, vi har plats för dig.
 

ANMÄL DITT INTRESSE FÖR ATT VARA MED I NÄSTA SPÄNNANDE FAS AV BYGGET HÄR!!!