Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

SMÅgrupp

I Smyrna vill vi verka för en god gemenskap och nära relationer, därför har vi Smågrupper. Vårt motto är -STRONGER TOGETHER-

I grupperna möts 5–10 personer kontinuerligt. Vissa grupper har blandade åldrar, vissa är för unga vuxna, några grupper är endast för kvinnor.... Oavsett så är Smågruppen tänkt som en plats där vi uppmuntrar varandra att vandra närmare o naturligare med Jesus och den heliga anden vid vår sida i vardagen, så att vi kan vara till välsignelse för de människor vi möter dagligdags. Be blessed, stay blessed, bless others. 

De flesta Smågrupper träffas varannan vecka på vardagskvällar, men vissa grupper ses varje vecka.Det är en plats där vi ber med och för varandra, samt förankrar vår tro i bibelordet. Kanske att någon förberett ett bibelord, att man gemensamt reflekterar över senaste predikan eller liknande. Smågruppen är inte tänkt för djuplodande bibelstudier utan det är en grupp där vi uppmuntrar varandra och delar en varm bönegemenskap.

VILL DU KOMMA MED I EN SMÅGRUPP?
Kanske känner du någon som redan är med i en Smågrupp? Fråga om du kan komma o testa på en gång i den gruppen? Passa annars på att prata med de du möter på kyrktorget. Kanske att en nyfunnen (eller gammal) vän har en plats som står tom där du kan komma med och prova på? Våga fråga!

Om du behöver hjälp att finna en Smågrupp kan du maila till smagrupp@smyrna.se. Berätta gärna lite om dig själv, var du bor, ålder, jobb/skola/på väg mot ett jobb/pensionär/annat SAMT ditt mobilnummer så att vi lätt kan nå dig. Du kan även använda vårt kontaktkort här.
SmågruppsTeamet har som ambition att ta kontakt med dig inom 2 veckor. Troligen är det Elisabet eller Rosalie som tar den första kontakten med dig. Har du inte hört något ifrån oss på 14 dagar så hör av dig igen. Ibland strular vår mail. 

VILL DU & NÅGRA VÄNNER STARTA EN GRUPP?
Vi i Teamet hjälper er att starta upp om ni vill! Maila namn och telefonnummer så hittar vi en bra tid och dag för en första träff. smagrupp@smyrna.se

DU SOM ÄR LEDARE, NY ELLER GAMMAL, ERBJUDS EN LEDARKURS
Vi vill att alla ledare ska gå denna kurs då och då för att både få och ge stöd o stöttning, inspiration o pepp till varandra. Vi går även igenom kyrkans Vision på dessa träffar.  Kursen hålls med 2 pass på hösten och 3 pass på våren. Maila om du är intresserad till hösten! smagrupp@smyrna.se.