SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Konfirmation

KONFA I SMYRNAKYRKAN - för dig i åk 8

Välkommen med på vad som kan bli ditt bästa år hittills. I Smyrna Konfa får du uppleva härlig gemenskap, riktigt bra konfaresor, prata om livets frågor och framförallt lära känna Jesus.

Oavsett om du redan tror på Jesus, är lite nyfiken eller du inte vet alls, ser vi framemot att träffa dig och lovar att du kommer bli utmanad på ett sätt som passar dig. Du kommer också att i praktiska övningar, undervisning och gudstjänster få upptäcka hur dina egenskaper och gåvor kan bli använda för något större

ETT KONFAÅR
Konfan är till för dig och att du ska få fundera på livet och vad det Jesus säger innebär för dig.
- Vad händer när man dör?
- Varför är Jesus intressant?

Åk med på resor där du får uppleva vad en tro på Jesus kan handla om.

För dig som är 14-16 år gammal
 

EN FREDAG PÅ KONFAN
Under året kommer vi att ses varje Fredag klockan 18.00–20.30. Då har vi undervisning, samtal i grupper, andakt och fika. Vi kommer också att avsluta konfakvällen med att vi ansluter oss till SmyrnaUngs Ungdomshäng där vi är med och hänger innan man går hem. Terminen följer skolans termin, vilket innebär att det är lov/ledigt när det är lov i skolan. Vi träffas i Smyrnakyrkans lokaler i centrala Göteborg. Terminsstart för hösten 2019 är 30 Augusti kl 18.00.

ANMÄLAN
Vill du haka på Konfa19/20 till hösten ligger anmälan uppe på Smyrna.se/ungdom där du skriver i och skickar in. Har du frågor eller undrar över upplägget är du välkommen på infoträff fredag den 30/8 kl. 18-19.30 i Smyrna för att få veta mer om innehåll och upplägg för konfan. Ingen föranmälan behövs till denna träffen och du måste inte vara säker på om du vill gå. Vi bjuder på fika, ger dig möjlighet att ställa alla tänkbara frågor, ger en försmak på upplägget av en konfagång och du får chans att anmäla dig definitivt.

Kan du inte komma med på infoträffen är du varmt välkommen att komma med frågor till någon av oss ledare, eller redan nu anmäla dig till ett riktigt bra konfaår.

Anmäl dig här.

PRIS
Vi vill att alla ska kunna

Konfan kostar 600 kronor. I det ingår bibel och två stycken hajker, mer info kommer om vart när det närmar sig. Utöver det tillkommer en kostnad för konfaresan, (max 1000kr.) Självklart skall kostnaden inte vara ett problem – hör av dig om du behöver ekonomisk hjälp.

VIKTIGA DATUM
Konfahelg 13-15 September
Konfahelg 10-11 Januari
Resa ………………………

Konfagudstjänst kommer vara i maj, datum kommer på infoträffen