SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Konfirmation

KONFA 17/18 I SMYRNAKYRKAN - för dig i åk 8

Smyrnakyrkan erbjuder en spännande konfa för dig som ska börja årskurs 8. Under ett år får du möjlighet att ta reda på mer om Bibeln, vad kristen tro handlar om, och att samtala kring livet. Konfan är också ett perfekt tillfälle att få lära känna nya vänner.

NÄR?
Under året kommer vi att ses varje onsdag klockan 18.00–20.00. Då har vi undervisning, samtal i grupper, andakt och fika. Terminen följer skolans termin, vilket innebär att det är lov/ledigt när det är lov i skolan. Vi träffas i Smyrnakyrkans lokaler i centrala Göteborg. Terminsstart för hösten 2017 är 6 september kl 18.00. 

KOSTNAD
 
Konfan kostar 400 kronor. I det ingår bibel och två stycken hajker, mer info kommer om vart när det närmar sig.  Utöver det tillkommer en kostnad för konfaresan, (max 1000kr.) Självklart skall kostnaden inte vara ett problem – hör av dig om du behöver ekonomisk hjälp.

ANMÄLAN
Anmäl dig till konfaåret 17/18 genom att skicka ett mail till Jonathan eller direkt här på hemsidan. Vi tror på ett grymt konfaår tillsammans. Häng på!