Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

SMYRNA LÄRJUNGE

Syftet med kursen Smyrna lärjunge är att ta ett steg till i lärjungaskap. Lärjungar är vi tillsammans så samtal och gemenskap är viktiga delar i kursen. Oavsett hur ny eller gammal du är i din tro på Kristus – häng på så tar vi ett steg till!

Vi möts 3 lördagar kl. 09:30-13:00 i Frihamnskyrkan, plan 5 (lokal Azusa). Vi startar med brunch som serveras från kl. 09:15. 

Förmiddagens tema presenteras i korta föreläsningar. I smågrupper samtalar vi om frågor knutna till temat och hur de relaterar till mig som lärjunge. Naturligtvis pratar vi också med Gud och läser Hans Ord. Varje gång lär vi oss också något om ”Så funkar Smyrna”.

Smyrnaförsamlingen lever med ”handens” vision och kursens 3 tillfällen är kopplade till handens fingrar.
 

28 september Jag, en Lärjunge...

12 oktober ...på uppdrag Kärlek...

19 oktober ...för vår Stad.

Kursledare är Annette Runsteen och Peter Kammensjö. Som föreläsare medverkar några av församlingens pastorer och medlemmar i församlingen.
All undervisning simultantolkas till engelska. När det är dags för reflektion skapar vi några smågrupper som samtalar på svenska och några som samtalar på engelska.

Kursen är gratis och du betalar det du kan för brunchen.
 
Smyrna Lärjunge är ett naturligt steg för dig som är ny i Smyrnaförsamlingen, men kursen är öppen också för dig som har varit med länge.

Välkommen med din anmälan här

Är det något du undrar över?
Fråga gärna: larjungakurs@smyrna.se