Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

För föräldrar

Den här sidan är till för dig som är förälder till barn i Smyrnas barnverksamhet. Välkommen!

Informationsmail
Vi vill öka kontakten med er föräldrar bland annat genom att skicka ut mail med information om vad som är på gång för barnen i Smyrna. Om du är intresserad av den informationen kan du anmäla dig till oss via mail.

Föräldrabrev
Varje termin skickar vi ut ett föräldrabrev. Om du inte får det så kontakta oss.

Hjälpa till?
Vi behöver ständigt fler ledare i våra verksamheter. Vill du vara med som ledare? Eller vill du vara ”närvarande förälder” som är minst lika viktigt? Ta då kontakt med oss.

Äktenskapskurs
Sedan några år tillbaka erbjuder vi i Smyrna en äktenskapskurs. Det är en friskvårdskurs för dig som vill satsa på din relation lite extra. Detta är en investering för framtiden, och du hittar mer information här.

Telefonrådgivning
Pingst familjesatsning Tillsammans erbjuder gratis telefonrådgivning med Alf B Svensson som är legitimerad psykolog. Alf är en uppskattad psykolog med lång erfarenhet av att ge stöd till föräldrar och par med relationsproblem i familjen. Följande ämnen är Alf van vid att ge råd kring:
Hur ska min man/fru och jag hantera konflikter?
Har kärleken slocknat? Hur väcker man den till liv?
Hur ger jag mina barn ett bättre självförtroende?
Hur ska vi sätta gränser?
Hur gör jag när mitt barn inte vill gå till kyrkan?

Kontakt
Skicka ett mail till Alf på relamore@swipnet.se och ge en kort beskrivning av det du vill ta upp, för att Alf ska kunna förbereda sig. Ring sedan Alf på telefonnummer 070-331 62 66 måndag–fredag klockan 07.30–09.00 (vanlig samtalstaxa, ingen extra kostnad). Har du ingen möjlighet att ringa dessa tider så kan en annan tid bestämmas via mail. Alf B Svensson har tystnadsplikt och du kan vara anonym.

Barnrådet
Barnrådet träffas med jämna mellanrum för att lägga upp riktlinjer för barnverksamheten och för att planera termin och lägerveckor. Har du synpunkter, tips eller idéer så kan du höra av dig till någon av oss i Barnrådet via .
Medlemmar
Martina Lardmo
Heidi Käpynen
Frida Ekespong
Eva-Lisa Alfredsson
Johannes Lundgren

Barnverksamheten leds av Martina Lardmo tillsammans med barnrådet.