SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Smyrna Second Hand har sin butik på Ringögatan 3 på Hisingen. Butiken drivs av två anställda tillsammans med ett stort antal volontärer. Överskottet från vår försäljning går till biståndsarbete och sociala insatser både lokalt och över hela vår värld. Det är en plats för gemenskap, arbets- och språkträning där många olika människor får vara med och göra stor skillnad. Smyrna Second Hand drivs av Smyrnaförsamlingen i Göteborg i samarbete med PMU.

Transportansvarig och handledare
Nu söker vi en person med ansvar för transporter och handledning.
Som transportansvarig ansvarar du för att planera, koordinera och själv medverka vid transporter. Arbetet kan vara tungt och kräva fysisk styrka.

Som handledare ska du stötta personer i olika arbetsmarknadsåtgärder som gör praktik hos oss. Det innebär myndighetskontakter och administration, men framförallt ett tydligt ledarskap och ett varmt bemötande. Självklart är du även en del av Second Hands övriga arbete med kundkontakter, försäljning och samarbete med volontärer.

Vi söker dig som är beredd att hugga i och som har ett bra och öppet sätt mot människor. Flexibilitet och ansvarskänsla är också två viktiga egenskaper. En förutsättning för tjänsten är B-körkort och att man delar Smyrnaförsamlingens värdegrund. Tjänsten är på 100 % och kommer delvis att innebära arbete under våra öppettider.

Här hittar du mer information om Smyrna Second Hand.

Sista ansökan är 15/8.

Skicka CV och personligt brev till Malin Nyström, tf verksamhetsledare

För ytterligare frågor, kontakta Pernilla Olsson, föreståndare Smyrna Second Hand