SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Allt du behöver veta för Varva för DC 

När: Lördag 15/10 kl 14-15

Var: Start, varvning och mål vid St Matteuskyrkan Herkulsgatan 28, Hisingen

Hur: Varva för DC är ett välgörenhetslopp. Alla deltagare tar sig så många varv man kan på en 1 km bana runt kvarteret kring St Matteuskyrkan på Hisingen under 1 timme (+ avslutande varv). Inför loppet utmanas du som deltagare att skaffa ”sponsorer” som skänker en summa för varje av dina genomförda varv. Du kan ha hur många ”sponsorer” eller ”donatorer” som helst. Fråga släkt, vänner, arbetskamrater, företag om de vill stötta dig. 

Anmälan (120kr): Här kan du anmäla dig.
Donation till Dream Center sker via Swish eller faktura efter aktiviteten.

Tid: Loppet pågår under 1 timme + avslutande varv (kl 14-15), dvs att det varv du ger dig ut på innan kl 15 får du avsluta och kommer att räknas med. 

Nummerlapp: Nummerlappsutdelning sker i St Matteuskyrkan från kl 11.30 på tävlingsdagen. Kom i god tid. Tidtagningschip som också registrerar dina varv är integrerad i nummerlappen så viktigt att nummerlappen sitter ordentligt fast under hela loppet. 

Klasser: Tävlingen är öppen för alla med dam-/herr-/pojk- flickklass (Pojk/flick upp till 13 år). Vill du dela din timme med någon så är det tillåtet. Chipet för registrering av antal varv är integrerad i nummerlappen så se till att ni kan växla nummerlappen mellan er.

Insamling: Allt överskott går oavkortat till Dream Centers verksamhet. Dels från anmälning och sedan från donationer per varv. Direkt efter avslutad timme (+ avslutande varv) så ansvarar du själv för att swisha din summa till det swishnummer som kommer att finnas tydligt vid målgång. Har du företag som önskar få fakturera så meddela ansvarig för fakturering på plats. Inför loppet utmanas du som deltagare att skaffa ”sponsorer” som skänker en summa för varje av dina genomförda varv. Du kan ha hur många ”sponsorer” eller ”donatorer” som helst. Fråga släkt, vänner, arbetskamrater, företag om de vill stötta dig.

Målgång: Efter målgång finns en fotovägg att ta en bild med en skylt som visar antal genomförda varv. Fotot kan användas som tack till sponsorer.  

Mat: Vi bjuder på något gott och annat tilltugg efter avslutat lopp. 

Underhållning: Varvet kommer att bjuda på högklassig underhållning från ett flertal orkestrar och grupper. Varje varv blir en upplevelse! 

Parkering: Deltagare hänvisas till parkeringar som finns i området. Åk gärna kommunalt. 

Toaletter: Finns i St Matteuskyrkan

Ombyte: Kom gärna ombytt. Ta med varmt ombyte för mingel efter loppet. Begränsade möjligheter till ombyte på plats. Inga duschar.

Priser: Utlottade priser bland alla medverkande. Prisceremoni direkt efter avslutning där vi uppmärksammar de främsta med flest genomförda varv.

Arrangör: Eventet arrangeras helt ideellt av Dream Center med stöd av Smyrnaförsamlingen.

Tävlingsledare: Ted Ås, 0739-951832

Dream Center Göteborg jobbar för att skapa drömmar och framtidshopp åt ungdomar som befinner sig i en miljö med risk att utveckla ett missbruk.