SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

VARVA FÖR DC
Gud sa till Israels folk: Ni skall gå runt Jeriko innan ni intar staden.

När: Lördag 14 september kl 14-15. Nummerlappsutdelning från kl 11

Var: St Matteuskyrkan, Herkulesgatan 28, Hisingen

Hur: Ta dig så många varv du kan under 1 h på en slinga som är 1 km. Samla sponsorer innan loppet som donera valfritt belopp för dina genomförda varv. Anmälan (100 kr) görs här.

Varför: Ditt stöd gör skillnad!

Vill du vara funktionär: Kontakta tävlingsledare Ted Ås, kontaktuppgifter se nedan.

Lördag 14 september intar Smyrnas medlemmar, vänner och alla andra som gillar att röra sig Hisingen. Kom och var med på denna manifestation. Spring eller gå runt banan som är 1 km kring kvarteret där St Matteuskyrkan ligger på Hisingen. Innan start samlar du på dig sponsorer (om du vill) som donerar valfritt belopp för varje genomfört varv. Loppet pågår under 1 timma och deltagarna genomför var och en så många varv man kan.

Runt banan möts du av musik och annat trevligt.
Mat och medalj efter genomfört lopp.
En folkfest du inte vill missa!
Anmälan (100 kr) görs här.
Donation för genomförda varv betalas via swish eller faktura efter aktiviteten.
Anmäl dig tillsammans med vänner, arbetskamrater, grannar och familjemedlemmar så snabbt som möjligt!
Dream Center Göteborg jobbar för att skapa drömmar och framtidshopp åt ungdomar som befinner sig i en miljö med risk att utveckla ett missbruk.

Allt du behöver veta för Varva för DC 

När: Lördag 14/9 kl 14-15. Nummerlappsutdelning från kl 11 i St Matteuskyrkan Herkulesgatan 28, Hisingen

Var: Start, varvning och mål vid St Matteuskyrkan Herkulsgatan 28, Hisingen

Hur: Varva för DC är ett välgörenhetslopp. Alla deltagare tar sig så många varv man kan på en 1 km bana runt kvarteret kring St Matteuskyrkan på Hisingen under 1 timme (+ avslutande varv). Inför loppet utmanas du som deltagare att skaffa ”sponsorer” som skänker en summa för varje av dina genomförda varv. Du kan ha hur många ”sponsorer” eller ”donatorer” som helst. Fråga släkt, vänner, arbetskamrater, företag om de vill stötta dig. 

Tid: Loppet pågår under 1 timme + avslutande varv (kl 14-15), dvs att det varv du ger dig ut på innan kl 15 får du avsluta och kommer att räknas med. 

Nummerlapp: Nummerlappsutdelning sker i St Matteuskyrkan från kl 11 på tävlingsdagen. Kom i god tid och upplev atmosvären. Tidtagningschip som också registrerar dina varv är integrerad i nummerlappen så viktigt att nummerlappen sitter ordentligt fast under hela loppet.

Klasser: Tävlingen är öppen för alla med dam- och herrklass. Vill du dela din timme med någon så är det tillåtet. Chipet för registrering av antal varv är integrerad i nummerlappen så se till att ni kan växla nummerlappen mellan er. 

Insamling: Allt överskott går oavkortat till Dream Centers verksamhet. Dels från anmälning och sedan från donationer per varv. Direkt efter avslutad timme (+ avslutande varv) så ansvarar du själv för att swisha din summa till det swishnummer som kommer att finnas tydligt vid målgång. Har du företag som önskar få fakturera så meddela ansvarig för fakturering på plats. Inför loppet utmanas du som deltagare att skaffa ”sponsorer” som skänker en summa för varje av dina genomförda varv. Du kan ha hur många ”sponsorer” eller ”donatorer” som helst. Fråga släkt, vänner, arbetskamrater, företag om de vill stötta dig.

Målgång: Medalj till alla efter genomfört lopp. Efter målgång finns en fotovägg att ta en bild med en skylt som visar antal genomförda varv. Fotot kan användas som tack till sponsorer. 

Mat: Vi bjuder på soppa och popcorn efter avslutat lopp. 

Underhållning: Varvet kommer att bjuda på högklassig underhållning från ett flertal orkestrar och grupper. Varje varv blir en upplevelse! Karaktärer från årets julmusikal kommer att finnas på plats så bli inte förvånad om du möte både vise män, kameler och/eller Josef och Maria… 

Parkering: Deltagare hänvisas till parkeringar som finns i området. Åk gärna kommunalt. 

Toaletter: Finns i St Matteuskyrkan

Ombyte: Kom gärna ombytt. Ta med ombyte. Begränsade möjligheter till ombyte på plats. Mer info om dusch och ombyte kommer.

Priser: Blomsterceremoni direkt efter avslutning där vi uppmärksammar dam och herr med flest varv samt (om möjligt) deltagare med mest insamlade medel (med viss reservation för att det kan råda en viss osäkerhet i sista kategorin)

Funktionärer: Vill du vara med och hjälpa till som funktinär? Anmäl här. Vi behöver allt från flaggvakter, sekritariat, bygga/riva området, medaljutdelare till glada värdar.

Arrangör: Eventet arrangeras helt ideellt av Dream Center med stöd av Smyrnaförsamlingen

Tävlingsledare: Ted Ås, 0739-951832