SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

UPPDATERING KRING SMYRNA i coronatider

Vi är väl medvetna om att det fortfarande pågår en pandemi i världen och att faran långt ifrån är över. Vi vill ändå öppna upp vår kyrka för gudstjänstbesökare enligt de restriktioner som Folkhälsomyndigheten och Polisen ger med 50 mötesdeltagare i rummet.
Glädjande nog finns det också indikationer på att 50-gränserna kan komma att förändras framöver, vi fortsätter att hålla oss och er uppdaterade.
Vi följer som så många andra nyhetssändningar och presskonferenser dessa dagar.

Från och med söndag 6 september öppnar vi upp för 50 personer att komma och vara med på våra gudstjänster. Vi ser verkligen fram emot att få möta delar av församlingen igen.
Anmälan inför kommande helg öppnar på måndag morgon.
De som anmält sig och är med på gudstjänsten nu till helgen önskar vi avvaktar med sin anmälan till nästa helg. Detta för att erbjuda fler att få gå på våra gudstjänster. Finns det platser kvar på onsdagnästa vecka så får man gärna anmäla sig.

Vi firar gudstjänst
Kl 10 - Gudstjänst
Kl 11.30 - Smyrna 11
Kl 18 - Smyrna 19
Kl 19.30 - Smyrna 19

Gudstjänsten kl 11.30 kommer visas på Smyrna PLAY som tidigare.

Eftersom det är speciella tider med speciella omständigheter önskar vi att man kommer i god tid. Kyrksalen kommer öppna 15 min innan gudstjänsten. Platserna är begränsade, oanmälda släpps in endast i mån av plats.

Fr o m 9 sep kommer vi också samlas till bön och nattvard på onsdagar kl 12.

 
De flesta av våra enheter kommer fortsätta med gudstjänster och följa de direktiv som vi fått med antal och också att sitta luftigt i lokalerna. För respektive enhet, se lokal annonsering.
 
Vårt arbete med Manna fortsätter.

 
/Ledningsgruppen i Smyrnaförsamlingen i Göteborg

 

Denna information kan komma att förändras ytterligare då vi följer råd från Folkhälsomyndigheten.