SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

UPPDATERING KRING SMYRNA i coronatider

Vi följer som så många andra nyhetssändningar och presskonferenser dessa dagar. Det senaste beslutet om att inte samla mer än 50 personer innebär följande:
Att framöver  har vi inga offentliga samlingar  i Smyrna Centrum.
Våra gudstjänster sänds enbart via webben och Smyrna PLAY
 
På onsdagar kl 18-22 kommer det finnas en "Andakt mitt veckan" tillgänglig.
Vi uppmuntrar till att mötas till bön i hemmen och i era hemgrupper.
Det hade varit fantastiskt att veta att kl 18 på onsdagar samlas människor runt om i vår stad till bön.
 
Vår Påskvandring startar på Palmsöndagen och sedan varje dag i Stilla veckan till och med Påskdagen.
Hela påskvandringen, inklusive gudstjänsterna blir enbart på webben på samma sätt som Smyrna Centrum fortsätter att  sända gudstjänster enbart via webben.
 
De flesta av våra enheter kommer fortsätta med gudstjänster och följa de direktiv som vi fått med antal och också att sitta luftigt i lokalerna. För respektive enhet, se lokal annonsering.
 
Vårt arbete med Manna kommer fortsätta.
 
 
Önskar en välsignad helg!
/Ledningsgruppen i Smyrnaförsamlingen i Göteborg

För våra barnfamiljer så kommer här en spännande nyhet!
Håll utkik i brevlådan! Ni kommer att få ett utskick med ett innehåll som gör att ni kan fira gudstjänst med era barn där ni är. Det innehåller en instruktion om hur det fungerar och material som gör det lätt att genomföra! Ni kommer också få ett mail med länkar till barnmusik och filmklipp mm! Är du osäker på om vi har rätt adressuppgift till er? Skicka det i så fall till barn@smyrna.se.

Annat som är aktuellt
"Ett varmare Göteborg", en möjlighet att få vara med och hjälpa någon annan med att handla, uträtta ärenden eller samtala med någon. Det är också ett tillfälle för dig som kanske just nu känner dig isolerad hemma till att få ta emot hjälp från någon.

måndagar kl 12 kommer du att kunna lyssna till vår pastor och föreståndare Urban Ringbäck i Radio Smyrna (94,9 MhZ) i ett program där han får en möjlighet att berätta om det vi står i som församling. Detta gör vi för att nå ut ännu bredare, vi vet att alla inte finns på sociala medier.
Kopplat till detta kommer vi också ha en samtalsjour för dig som önskar få tala med någon, kl 12-14. Du kan ringa 031-799 27 00.

Kyrkan är tills vidare stängd.

Detta gör vi på grund av den uppkomna situationen med Corona-viruset.
Denna information kan komma att förändras ytterligare då vi följer råd från Folkhälsomyndigheten.