Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

SMYRNA 3D CENTER

Vi vänder oss nu till församlingens medlemmar med ett exklusivt erbjudande för er och för andra som ni vill dela detta erbjudande med. Vi fortsätter bygga upp Smyrnas hälsoarbete och till september kommer vi erbjuda ett hälsoarbete i tre dimensioner varav namnet 3D center.

Vår vision är att vara en mötesplats för helhetshälsa – en hemmaplan för varje göteborgare. Du kan vara med att möjliggöra etableringen av Smyrnas hälsocenter för både ditt eget välmående och för andras.

Vi skapar en mötesplats för att erbjuda barn, ungdomar, vuxna och seniorer förutsättningar för fysisk och mental hälsa.

Vi hoppas du vill bli en del av detta genom att förboka ditt träningskort. Genom att du bokar träningskort kommer du själv kunna träna måndag-söndag klockan 07-21 samt vara med i gruppaktiviteter som vi kommer kunna erbjuda cirka två tillfällen per dag. Du blir också en avgörande faktor för att vi tillsammans ska kunna ge barn och ungdomar i vår stad tillträde till ett hälsocenter för både kroppen, huvudet och hjärtat.

Om du har frågor kring hur du använder ditt friskvårdsbidrag eller hur faciliteterna kommer se ut får du gärna kontakta charlie.hellstrom@smyrna.se

Använd denna länk och förboka ditt träningskort idag (förbokningen är en avsiktsförklaring för vår fortsatta planering, ej bindande).

All verksamhet för seniorer i vårt hälsocenter kommer vi schemalägga så att det passar med kollektivtrafikens seniorbiljett och seniorernas övriga verksamhet i kyrkan.
 
/Ledningsgruppen Smyrna Hälsa,
Charlie Hällström, Mirjam Bergström, Karl Jartun & Ingemar Königsson