SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Sjöviksbönen

Måndagar 19:00
På måndagar är det en ekumenisk bönesamling på Östad Byväg 2 i Sjövik under Lars-Åke Erikssons ledning. Vi studerar Guds ord, ber och lovsjunger tillsammans.

Tillsvidare under Coronatiderna så möts vi inte fysiskt utan bönen sker där man befinner sig. Vill du få ett mail eller sms inför bönen så hör av dig till 

Lars-Åke 0705939807 

Torsdagsbönen

Torsdagar 18:30
På torsdagar har vi bön och bibellösning. Vi ber för böneämnen, samhälle och församling. Alla hälsas välkomna att vara med i bönen och gemenskapen!

Så länge det är tillåtet att träffas kommer vi ha bönen i kyrkan men uppmanar de som är i riskgrupp att stanna hemma. För de som inte fysiskt är närvarande finns möjligheten att vara med via Webex en tjänst som gör det möljigt att följa bönen och också interagera. Hör av er om ni önskar vara med på det sättet.
Kontaktperson Daniel Ånskog 0709-491535

Gråbobönen-den ekumeniska bönen

Sista måndagen i månaden.
Vi möts i de olika kyrkorna för gemensam bön. 18:30-19:30

 
Församlingarna i Gråbo inbjuder Dig till
– att vara med i bön för vårt samhälle
– att få personlig förbön.
Det finns möjlighet att få personlig förbön för enskilda behov och att mejla in böneönskemål på bon@grabo.org Kan Du inte komma till bönen är Du välkommen att delta i bönen där du befinner dig. Nu under Coronatiderna så gör vi bönevandringar istället för att mötas inomhus.
Varmt välkommen!
Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan i Gråbo