SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

 

Sjöviksbönen

Måndagar 19:00
På måndagar är det en ekumenisk bönesamling på Östad Byväg 2 i Sjövik under Lars-Åke Erikssons ledning. Vi studerar Guds ord, ber och lovsjunger tillsammans.

Tillsvidare under Coronatiderna så möts vi inte fysiskt utan bönen sker där man befinner sig. Vill du få ett mail eller sms inför bönen så hör av dig till:

Lars-Åke 0705939807 

TisDAGSBÖN

Tisdagar 10:00
I och med att Corona påverkade vår vardag upplevde vi både behov och möjlighet att be mer tillsammans. Men vi ska ju inte träffas. Därför startades bön via telefon. Vi ringer alla ett telefonnr så vi alla kan höra varandra. Vi ber för böneämnen, samhälle och församling. Alla hälsas välkomna att vara med i bönen och gemenskapen!

Så här gör du för att vara med. Ring 0701-940008 när det frågas efter en kod anger du 802437. Sedan är det bara att vänta så kommer du in. 

Torsdagsbön

Torsdagar 18:30
På torsdagar har vi bön och bibellösning. Vi ber för böneämnen, samhälle och församling. Alla hälsas välkomna att vara med i bönen och gemenskapen!

Just nu är uppmaningen att man inte ska samlas fysiskt så därför har även denna bön flyttats till telefon. fungerar på samma sätt som på tisdagar. 

Gråbobönen-den ekumeniska bönen

Sista måndagen i månaden.
Vi möts i de olika kyrkorna för gemensam bön. 18:30-19:30

 

 
Församlingarna i Gråbo inbjuder Dig till
– att vara med i bön för vårt samhälle
– att få personlig förbön.
Det finns möjlighet att få personlig förbön för enskilda behov och att mejla in böneönskemål på bon@grabo.org Kan Du inte komma till bönen är Du välkommen att delta i bönen där du befinner dig. Nu under Coronatiderna så gör vi bönevandringar istället för att mötas inomhus.
Varmt välkommen!
Svenska kyrkan, Equmeniakyrkan och Pingstkyrkan i Gråbo