SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

UNITE20 VÄST

Boka in nyårshelgen, 29 Dec – 1 Jan, i Göteborg på UNITE20 VÄST!

Incheckning: 29 dec kl 16.00
Festivalen slutar: 1 jan kl 12.30

Vi hänger i Smyrnakyrkan, mitt i centrum, och helgen är fylld av inspirerande talare, lovsång, utmanande seminarium, outreach, festivalområde, konserter och så mycket mer!
Vi är så taggade & förväntansfulla på dessa dagar tillsammans & det hoppas vi du är också!

Vill du vara med och bygga Unite till en välkomnande miljö där ungdomar kan få skaffa nya vänner och få en djupare relation med Gud?
Är svaret ja så är det helt fantastiskt och vi vill hjälpa dig att hitta en uppgift som passar dig.

Temat på årets konferens är Ge och är således ett fantastiskt tillfälle att ge tillbaka av vad du själv har fått.
Att vi med olika generationer tillsammans kan bygga kyrka, utrusta och inspirera varandra.

Det finns två huvudsakliga spår om du kan vara med och hjälpa till med under festivalen:

CREW
Är du över 18 år och vill hjälpa till att bygga konferensen, men ändå samtidigt uppleva festivalen? Då är crew rätt grej för dig. Du kommer att få hjälpa till med något eller några pass men övriga tiden så är du med och upplever Unite som alla andra deltagare. För detta så får du ett rabatterat pris på själva festivalen.

Anmälan för att vara Crew, görs via Unites hemsida

VOLONTÄR
Vill du hjälpa till under festivalen utan att vara deltagare. Då är du mer än välkommen att anmäla dig som volontär, oavsett om du kan vara med hela festivalen eller bara en eftermiddag. Du anmäler vilket område du vill vara och hjälpa till på samt vilka dagar och tider som fungerar för dig. Det finns dock ingen garanti att du kommer att kunna vara med på de öppna mötena utan det kan bli att ditt pass krockar med dessa. Vi kan tyvärr inte garantera att du får vara med i exakt de områden som du önskat men vi kommer göra vårt bästa för att det ska bli så.

Det finns även ett stort behov av att hjälpa till med att plocka ner och plocka iordning efter att festivalen är slut så vill du vara med och hjälpa till med detta vore det helt fantastiskt! Även detta kan du anmäla dig till. 

Anmälan görs här på Smyrnas hemsida (öppnar inom kort): Länk till Anmälningsformulär för volontärer

Är det några frågor så är det fritt fram att kontakta via mail unitesmyrna@gmail.com. 

 

Stort tack för att du vill hjälpa till, och vi hoppas att du även är med i bön för festivalen och de ungdomar som kommer dit!

Gud välsigne dig!
Hälsningar Ledningsteamet!