SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

CAMP SMYRNA 2021 - 13-17 aug

Välkommen med på vad som kommer bli det  bästa lägret på väldigt länge! Camp Smyrna kommer vara ett stort läger med ca 100 deltagare där du får uppleva härlig gemenskap, riktigt mycket roliga aktiviteter, bad, god mat och framförallt lära känna Jesus genom bra undervisning på temat PEACE, men även genom samtal, gudstjänster och annat skoj!

Lägret kommer börja fredag förmiddag 13/8 och avslutas under tisdagen 17/8. Detta anordnas för dig som är mellan 13-18 år gammal (eller ska börja 7:e klass upp till 3:an på gymnasiet ht21). Oavsett om du redan tror på Jesus, är lite nyfiken eller inte vet alls, så är du varmt välkommen till sommarläger där vi ser fram emot att träffa dig och bjuda in dig som du är!

ÅRETS TEMA - PEACE
Camp Smyrna är till för dig! 

Vi ledare har utformat schemat med en kombination av aktiviteter, mat, fritid och undervisning för att det ska passa er ungdomar! Vi har dessutom valt årets tema PEACE för att vi tror att det kommer få tala till det som rör sig i era tankar och känslor i den här tiden. Dagarna tillsammans är en möjlighet att fundera på livet, veta mer om vad Jesus säger in i din situation och faktiskt få lära känna Honom.

Du kommer få uppleva vad en tro på Jesus kan handla om och få tillfällen att möta Honom personligen.
Vi kommer dessutom prata om:
-Varför är Jesus fortfarande intressant?
-Hur blir jag kristen?
-Vem är Gud och var finns han när jag kämpar?
-Hur ber jag?
-Varför ska jag döpa mig?

Vi hoppas att detta ska få vara ett relevant budskap som får beröra och hjälpa dig i vardagen och kanske hela livet som du har framför dig. 

SCHEMA & PLATS
Mer information (packlista, dagsschema etc) kommer längre fram.
Bra att veta är dock att lägret börjar med incheckning lördag förmiddag 13/8 och avslutas vid lunch tisdag 17/8.
Lägret kommer äga rum på Smyrnakyrkans gård på Jernholmen, adress:
Gamla Färgenäsvägen 15
441 96 Alingsås

Här kan du anmäla dig!

PRIS
Lägret kostar 1000 kr/person. Där ingår frukost, lunch, middag, fika, frukt och kvällsmacka varje heldag samt sovplats och maxade aktiviteter. Självklart skall kostnaden inte vara en anledning till att inte vara med– hör av dig om du behöver ekonomisk hjälp.

CORONA?
Vi kommer självklart följa Folkhälsomyndigheten och Regeringens direktiv och rekommendationer i sommar för allas trygghet.
Har du anmält dig får du ett mail senare i juli månad där vi kommer meddela mer definitivt hur vi genomför lägret och redogöra för hur vi jobbar för att göra alla olika moment i schemat säkra! Det börjar se ljusare ut så vi både ber och hoppas att trenden är fortsatt nedåtgående under sommaren i takt med att befolkningen vaccineras. Det vi vet just nu är att vi kommer vara utomhus i princip hela tiden under lägret. Har du frågor kring något av detta - hör gärna av er till lägerchef Johan Rehn.

ÖVRIGT
Vi är ett stort ledarteam som planerar, peppar och verkligen längtar att få möta er i sommar och hoppas att just du vill delta!! Anmälan är enkel och du behövs för att göra det här lägret till det där alldeles extra! 

P.S. Är du förälder och sugen på att engagera dig under lägret i kök, städ eller bara vill finnas till hands där behov finns under dagarna?
Hör då av dig till Johan Rehn.

Med Vänlig Hälsning,

Lägerchef
Johan Rehn
070-389 63 23
johanrehn@icloud.com

Ungdomsledare
Jonathan Boström
070-229 48 03
jonathan.bostrom@smyrna.se