SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

B.T.W

För dig som är tretton till nitton år så har vi i Smyrnakyrkan varje fredagkväll en Ungdomssamling. Under kvällen umgås vi, snackar om och med Gud, fikar och gör roliga grejer tillsammans.

Kvällen börjar 19.00 med drop-in-mingel i Smyrnakyrkans entré för att kl 19.15 gå i gång med ett ungdomsmöte. Efter mötet fortsätter kvällen i fika, lekar & happenings och massa go gemenskap. Kvällen håller på fram till 23:00.För att varje kväll inte ska vara för lik varandra har vi fyra olika kvällar som vi snurrar på, Outreach, Tribewars, Worshipnight, Creativenight. 

BTW:Outreach
Börjar som en vanlig kväll men fortsätter i att du som vill får hänga på och dela ut pannkakor, kaffe och massa Jesus till Göteborg.

BTW:Tribewars
Börjar som en vanlig kväll, fortsätter sedan i en större aktivitet där vi tävlar I lag mot varandra.

BTW:Worshipnight
Börjar som en vanlig kväll men där kvällen också avrundas i en timme av tid för att möta med Gud.

BTW:Creativenight
Börjar som en vanlig kväll där du sedan får möjlighet att välja olika inriktningar under kvällen, t.ex. Sport, Dans, Skapande, Foto osv.

BTW:gymnasiet
Vid några tillfällen under terminen kommer vi ha något som vi kallar BTW:gymnasiet. Då är det fortfarande BTW på fredagar som gäller men med skillnaden att gymnasiet samlas själva för en kväll tillsammans. BTW för högstadiet pågår då samtidigt parallellt.  Datum i höst: 9 sept, 21 okt, 18 nov, 9 dec. 

Går du på gymnasiet – gå med i gruppen BTW:gymnasiet, Smyrnakyrkan. 

25 min lärjungaskola
Vid några tillfällen under terminen har vi ”25 minuter lärjungaskola”. Då har vi lite djupare undervisning för de som önskar. Detta sker direkt efter BTW:praise.

Du är viktig!
Vi tror att vår församling är som bäst när vi alla på ett eller annat sätt är med och bidrar. Därför vill vi bygga vår ungdomsverksamhet utifrån att vi ledare gör den tillsammans med er ungdomar. Man kan vara med i tekniken, fixa fika, baka, vara mötesledare, i lovsången, fota, städa, styra upp grymma aktiviteter – ja, möjligheterna är oändliga. Hör av dig om du vill vara med!

Facebook