SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Smyrna Second Hand

Välkommen till vår Second Hand-butik på Ringögatan 3 på Hisingen!
I vår butik säljer vi bl a möbler, kläder, porslin, textil, husgeråd, böcker, sport och fritidsprodukter samt teknik. Vi har också ett kafé som är öppet vid vår försäljning på lördagar.

När du skänker saker till oss så är du med och bidrar till en bättre miljö genom att ge dina saker en ny framtid!

DU KAN LÄMNA DINA SAKER TILL OSS
måndag - torsdag kl 9-14
samt de tider då butiken är öppen för försäljning

BEHÖVER DU HJÄLP MED HÄMTNING?
ring vår transportservice, 031-23 94 00 eller maila till .

TACK FÖR DENNA TERMINEN!!
Nu är butiken stängd men vi har öppet för inlämning:
Juni: mån-tor kl 9-15
Juli: torsdagar kl. 18-20
Augusti: 1/8 kl. 18-20
Från 5/8: mån-tor kl 9-15

Instagram
Facebook

Vår butik skulle inte fungera utan alla de volontärer som väljer att lägga en del av sin fritid åt att hjälpa till på Second Hand. De arbetar oavlönat för att de vill göra en insats för en bättre värld. På så sätt håller vi nere kostnader för personal och kan få ett större överskott till socialt bistånd, både i Sverige och utomlands. Vi samarbetar med biståndsorganisationen PMU (Pingstmissionens Utvecklingssamarbete).

Vi har också sedan en tid tagit emot personer som av olika skäl hamnat utanför den ordinarie arbetsmarknaden, med förhoppning om att erbjuda en trygg plats med meningsfull sysselsättning, som kan vara ett steg på vägen tillbaka mot arbete.

Smyrna Second Hand är en bidragande partner i Smyrnas missionsarbete.
Beslut om hur överskottet från försäljningen ska användas i Smyrnas missionsarbete tas av Missionsrådet och församlingsstyrelsen enligt fördelningen lokala insatser (30 %) och internationella insatser (70 %). Försäljningen under 2017 gav ett överskott till missionsarbetet på ca 1,5 miljoner.