SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Stjärnklart

- ett glädjefyllt lussetåg med inslag från Drömmen om jul!

Välkommen till höstens stora jul-projekt för barn och ungdomar 7-14 år!

”Stjärnklart” kallar vi årets nya och roliga projekt; ett härligt, juligt och lite annorlunda lussetåg. Förutom vanliga lussesånger och figurer kommer vi även att ha med karaktärer och låtar från Drömmen om jul. Några nya karaktärer, sånger och danser kommer det också att bli.

Vi befinner oss fortfarande i en pandemi med ovisst läge. Vi kommer därför att pausa Drömmen om jul i år och i stället skapa något nytt tillsammans med våra musikalartister. Vi längtar efter att få träffa alla och vi vill göra det på ett säkert och tryggt sätt. Vi följer noga Göteborgsregionens rekommendationer.

Vi kommer att ha övningstillfällen i oktober och november och ha föreställningar i december. Några av föreställningarna kanske blir utomhus! Vid varje övning kommer vi att öva sång och dans men också ge mycket tid för att hinna umgås och ha kul ihop! Vid varje övning kommer lunch att ingå. Vi kommer att kunna vara inne i Smyrnakyrkan men kommer också att passa på att vara ute om vädret tillåter. Kostnad för projektet är 300 kronor per deltagare. Sista anmälningsdag är fredag 1/10.

Datum för repetitioner: Lördag 9/10, 23/10, 13/11, 20/11, 27/11, 4/12

Datum för föreställningar: 4/12, 11/12

Exakta tider för repetitioner och föreställningar kommer i ett informationsmail efter att du anmält dig. Vi kommer också i vanlig ordning bjuda in till ett föräldramöte lördag 9/10.

Vi ser fram emot att ses och ha en jättekul höst ihop!

Anmälan är stängd.

För frågor, maila till rosalie.zakrison@smyrna.se