Smyrna

En kristen oas för Göteborg och världen

ANMÄLAN TILL MUSIKAL

Skolföreställningar 2023
Tisdag 28 november kl. 08.45 + 10.30
Onsdag 29 november kl. 08.45 + 10.30

Vi har glädjen att inbjuda din klass och hela din skola till musikalen ”Drömmen om jul”. Musikalen framfördes första gången 2006 och har sedan dess visats på många platser och för tusentals barn runtom i Sverige. Även i årets uppsättning får vi möta nya karaktärer och scener som förmedlar ljus, glädje och julstämning!

Tisdag den 28 och onsdag den 29 november framför Smyrnaförsamlingens barn- och tonårskör tillsammans med live-orkester ”Drömmen om jul” i den nya Frihamnskyrkan.

Musikalen berättar om julens budskap på ett spännande och modernt sätt. Vi inbjuder er att komma och uppleva, se och lyssna. Vi utlovar en lektion av sällan skådat slag, en upplevelse för livet! Kanske är något av barnen i din klass eller på din skola med i musikalen.

Vi är glada att i enlighet med SKOLFS 2010:37, 5.14 Religionskunskap, kunna presentera det kristna budskapet på ett kreativt och nyskapande sätt.

Det blir sex fantastiska föreställningar fyllda med musik, dans och glädje, varav fyra föreställningar riktar sig till skolklasser. Välj själv den tid som passar er bäst.

Ta gärna med fika! Plats reserveras vid anmälan. OBS! Om inte annat meddelas så reserveras plats efter föreställningen.

Klicka här för att anmäla din klass.

Efter anmälan kommer en bekräftelse till den epostadress du uppgett. Passa gärna på att tipsa dina kollegor om vår musikal. Då vi har möjlighet att i år välkomna ännu fler.

Vi vill även passa på att bjuda in dig som vill ta med vänner och familj för att se musikalen. Den 25 november och 1 december kl. 18.00 är det offentliga föreställningar, ingen anmälan krävs. Fri entré!

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Martina Lardmo
Barn- och familjepastor, Smyrna Frihamnskyrkan