SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

ANMÄLAN TILL MUSIKAL

Skolföreställningar 2018
Tisdag 20 nov kl 8.45, 10.45 och 13.00
Onsdag 21 nov kl 8.45 och 10.45

Vi har glädjen att inbjuda din klass och hela din skola till musikalen ”Drömmen om jul”. Musikalen framfördes första gången 2006 och har sedan dess visats på många platser och för tusentals barn runtom i Sverige. I årets uppsättning får vi möta nya karaktärer och miljöer som förmedlar ljus, glädje och julstämning!

Tisdag den 20 och onsdag den 21 november framför Smyrnakyrkans barn- och tonårskör tillsammans med live-orkester ”Drömmen om jul” i Smyrnakyrkan. Över 120 personer är med och medverkar i årets storslagna produktion.

Musikalen berättar om julens budskap på ett spännande och modernt sätt. Vi inbjuder er att komma och uppleva, se och lyssna. Vi utlovar en lektion av sällan skådat slag, en upplevelse för livet! Kanske är något av barnen i din klass eller på din skola med i musikalen.

Vi är glada att i enlighet med SKOLFS 2010:37, 5.14 Religionskunskap, kunna presentera det kristna budskapet på ett kreativt och nyskapande sätt.

Det blir sju fantastiska föreställningar fyllda med musik, dans och glädje, varav fem föreställningar riktar sig  till skolklasser. Välj själv den tid som passar er bäst.

Ta gärna med fika! Plats reserveras vid anmälan. OBS! Om inte annat meddelas så reserveras plats efter föreställningen. 

Klicka här för att anmäla din klass.
Efter anmälan kommer en bekräftelse till den e-postadress du uppgett. 

Vi vill även passa på att bjuda in dig som vill ta med vänner och familj för att se musikalen.
Den 17 och 23  november kl. 18.00 är det offentliga föreställningar, ingen anmälan krävs.
Fri  entré!

HJÄRTLIGT  VÄLKOMNA!
Rosalie  Zakrison & Annelee Thorstensson