SMYRNA

En kristen oas för Göteborg och världen

Äventyret, 0-13 år

På söndagar, samtidigt som församlingens gudstjänst Smyrna 11 träffas barnen på Äventyret. Barnen går tillsammans med sin familj på gudstjänsten och efter cirka 20 minuter går barnen iväg till sina grupper. Äventyret pågår till klockan 12.40. Här lär vi oss spännande bibelberättelser, vi leker, pysslar, sjunger, umgås och ber.

Äventyret startar 3 september 2017 med STORSAMLING för alla åldrar.

Äventyrets grupper
Barn födda 13-16, Groddarna. Lokal: Barnlandet. Föräldrar är med.
Barn födda 10-12, Diamanterna. Lokal: Rabatten
Barn födda 07-09, Safirerna. Lokal: Församlingsvåningen
Barn födda 03-06, BibelRubinerna. Lokal: ValvetBarn födda 02-03, Bibelvetarna. Lokal: Valvet

För att ni ska hitta till rätt lokal så finns värdar på Kyrktorget som visar vägen. Vi erbjuder er även att följa vår gudstjänst via skärmar. Dessa finns på Kyrktorget samt i Kafékällaren en trappa ned bredvid Barnlandet.

Storsamlingar
Under storsamlingarna har vi mycket sång och musik, och dramagruppen ger oss Bibelns berättelser. Därefter går alla barn till sin ordinarie grupp. 

Supersunday
Supersunday är en gemensam gudstjänst för alla från Smyrna centrum, Smyrna International, Smyrna Farsi, Mölnlycke, Gråbo, Gårdsten och Kyrka för livet (Östra Gbg/Partille). I söndagsskolan visar vi film och har det lite mysigt ihop.

Äventyret på Smyrna 15 och Smyrna Farsi
I Smyrna har vi Äventyret på svenska varje söndag på Smyrna 15 parallellt med gudstjänsten i Smyrna International, och på farsi varje torsdag klockan 17.30–19.30 parallellt med gudstjänsten i Smyrna Farsi.