Unga vuxna

unga vuxna ny

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och Facebook (sök på ”Smyrna ungavuxna”) för de senaste uppdateringarna.
Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna, vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

VI LAGAR MAT.
Vi träffas en gång i månaden efter Smyrna 11 och lagar mat tillsammans i Valvet, ingång Parkgatan 3.
Ett perfekt tillfälle för dig som är nyinflyttad till stan att lära känna nya. Vårens tillfällen är 5/1, 22/2, 22/3, 19/4 och 17/5.

FREDAGSEVENT.
Ett antal fredagar under våren ses unga vuxna för gemenskap, happenings och andakt.
Kl. 20.00 med utgångspunkt i Smyrnakyrkan. Datum i vår: 6/2, 20/2, 6/3, 20/3, 17/4, 1/5, 15/5, 29/5.

HEMGRUPPER.
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med ca 700 andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötas i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation och mer kunskap om Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika.Vill du vara med i en hemgrupp, mejla  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GUDSTJÄNST.
Varje vecka firar vi gudstjänst i Smyrnakyrkan. Nu under vårterminen startar vi upp en ny gudstjänst på söndagar kl. 19.00, Smyrna 19 heter den. Den kommer vara varannan vecka och är för en gudstjänst som har ett något yngre uttryck gentemot Smyrna 11 (som är varje vecka) men är tänkt för alla åldrar. Det är en gudstjänst med predikan, mycket tid för lovsång, bön och gemenskap.

INNEBANDY.
Tycker du att det är kul med innebandy?
Häng på det här!
Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan kl. 20-22. Ta med egen klubba och skor.
Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen.

ENGAGERA DIG.
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att engagera dig på flera olika sätt, alltifrån mer praktiska uppgifter till att vara med och leda verksamheter. 
Hör av dig till Peter Lewin, ungdomspastor

KONTAKT
Peter Lewin, ungdomspastor

Cornelia Forsberg, ungdomsledare 

Mathias Jerkfelt, ordförande ungdomsrådet    
Tel: 073-698 93 28
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.