Unga vuxna

unga vuxna ny

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och gå med i vår Facebook-grupp (sök på Smyrna unga vuxna) för de senaste uppdateringarna.
Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna, vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

FREDAGAR
Varannan fredag kl. 20.00 i Smyrnakyrkan under våren ses unga vuxna. Upplägget skiljer från gång till gång.  Varannan gång lägger vi krutet på att tillsammans ha en gudstjänst med predikan, mycket lovsång, förbön och tid för mötet med Gud. Efteråt finns möjlighet att stanna kvar för att fika och umgås.  De andra fredagarna satsar vi mer på att få tid att umgås. De kvällarna kommer några/några dela sitt vittnesbörd – dela vad Gud gjort i deras liv.

Datum i vår:
5 feb – Gudstjänst
19 feb – Spelkväll
4 mars – Gudstjänst
18 mars – Musikkafé
1 apr – Gudstjänst
15 apr – Musikkafé
29 apr – Gudstjänst
13 maj – Frisbeegolf i Slottskogen
27 maj - Sommarfest

DJUPARE
Under sex måndagar i vår kommer vi att ha något som vi kallar ”Djupare”. Cornelia Forsberg och Joel MacInnes håller tillsammans i en kväll av undervisning, praktisk lärjungaträning och samtal för de av er som längtar efter att ta ytterligare steg tillsammans med Gud. Kvällarna kommer att kretsa kring ”vad säger Bibeln” och ”hur praktiserar jag det här i mitt liv?”. 

Datum & plats i vår:
8 feb kl. 18.30-20.30 – församlingsvåningen
29 feb kl. 18.30-20.30 – caféet 2 tr
14 mars kl. 18.30-20.30 – kapellet
11 april kl. 18.30-20.30 – församlingsvåningen
2 maj kl. 18.30-20.30 – caféet 2 tr
23 maj kl. 18.30-20-30 – församlingsvåningen

VI LAGAR MAT
Under våren träffas vi några söndagar kl. 13 efter Smyrna 11 och lagar mat tillsammans i Valvet (ingång Parkgatan 3).
Ett perfekt tillfälle att lära känna nya och bygga en god gemenskap. Datum i vår: 7 feb, 6 mars, 3 april, 15 maj. 

TRYSIL
Smyrna Unga Vuxna åker tillsammans på en skidresa till Trysil 25-28 mars. Resan kostar 3200 kr. Det finns ett fåtal platser kvar. Önskar du åka med eller vill få mer info – mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

HEMGRUPPER.
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med många andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötas i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation med Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Vill du vara med i en hemgrupp, mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GUDSTJÄNST.
Varje söndag möts vi till gudstjänst kl. 11 i Smyrna. Varannan söndag kl. 19 från och med 17 jan möts vi också för Smyrna 19 - gudstjänst med predikan, mycket tid för lovsång, bön och gemenskap.


INNEBANDY.
Tycker du att det är kul med innebandy?
Häng på det här!

Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan kl. 20-22. Ta med egen klubba och skor.
Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen. För frågor, kontakta Niclas Bernehagen tel: 0707-493945. 

ENGAGERA DIG.
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att engagera dig på flera olika sätt, alltifrån mer praktiska uppgifter till att vara med och leda verksamheter. Hör av dig till Cornelia Forsberg.

KONTAKT
Cornelia Forsberg, ungdomspastor