Unga vuxna

unga vuxna

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och gå med i vår Facebook-grupp (Smyrna Unga vuxna) för de senaste uppdateringarna. Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna. Vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

FREDAGAR
Varannan fredag kl. 20 ses unga vuxna antingen i Smyrnakyrkan eller hemma hos någon. Upplägget skiljer från gång till gång. Tid för att hänga mad varandra och lära känna Gud. För uppdaterad info – gå med i vår FB-grupp.

Datum i höst:
30 sept – Hemma hos
14 okt – Kyrkan
21 okt – Hemma hos
11 nov – Kyrkan
25 nov – Hemma hos 
9 dec - Kyrkan

DJUPARE
Vid fem tillfällen i vår kommer vi att ha något som vi kallar ”Djupare”. Cornelia Forsberg och Joel MacInnes håller tillsammans i en kväll av undervisning, praktisk lärjungaträning och samtal för de av er som längtar efter att ta ytterligare steg tillsammans med Gud. Kvällarna kommer att kretsa kring ”vad säger Bibeln” och ”hur praktiserar jag det här i mitt liv?”. 

Datum & plats i höst:
13 sept kl. 18.30-20.30 – kaféet 2 tr upp
5 okt kl. 18.30-20.30 – Bibelskolans klassrum
25 okt kl. 18.30-20.30 – kaféet 2 tr upp
23 nov kl. 18.30-20.30 – kaféet 2 tr upp
15 dec kl. 18.30-20.30 – kaféet 2 tr upp

GUDSTJÄNST
Varje söndag möts vi till gudstjänst kl. 11 och kl. 19. Gudstjänsten kl. 19 – Smyrna 19 – samlar många unga vuxna och är en plats för predikan och mycket tid i lovsång och tillbedjan. 

SÖNDAGSMIDDAG
Under hösten träffas vi några söndagar kl. 16.30-19 innan Smyrna 19 och lagar mat tillsammans i Valvet (ingång Parkgatan 3).
Ett perfekt tillfälle att lära känna nya och bygga en god gemenskap.

Datum i höst
4 sept
11 sept
9 okt
6 nov
4 dec.

HEMGRUPPER
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med många andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötas i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation med Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Vill du vara med i en hemgrupp, mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

INNEBANDY
Tycker du att det är kul med innebandy?
Häng på det här!

Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan kl. 20-22. Ta med egen klubba och skor.
Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen. För frågor, kontakta Niclas Bernehagen tel: 0707-493945.

ENGAGERA DIG
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att vara med och bygga det vi gör tillsammans. Hör av dig till Cornelia Forsberg.

KONTAKT
Cornelia Forsberg, pastor med ansvar för ungdom och unga vuxna
0735-88 39 86