Unga vuxna

unga vuxna

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och gå med i vår Facebook-grupp (Smyrna Unga vuxna) för de senaste uppdateringarna. Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna. Vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

FREDAGAR
Varannan fredag 20.00 i Smyrnakyrkan ses Unga vuxna. Upplägget skiljer från gång till gång. Varannan gång lägger vi krutet på att tillsammans ha en gudstjänst med predikan, mycket lovsång, förbön och tid för mötet med Gud. Efteråt finns möjlighet att stanna kvar för att fika och umgås. De andra fredagarna satsar vi mer på att få tid att umgås. De kvällarna kommer någon eller några dela sitt vittnesbörd – berätta vad Gud gjort i deras liv.

Datum i vår
5 feb – Gudstjänst
19 feb – Spelkväll
4 mar – Gudstjänst
18 mar – Musikkafé
1 apr – Gudstjänst
15 apr – Musikkafé
29 apr – Gudstjänst
13 maj – Frisbeegolf i Slottsskogen
27 maj - Sommarfest

DJUPARE
Under sex måndagar 18.30–20.30 i vår kommer vi att ha något som vi kallar Djupare. Cornelia Forsberg och Joel MacInnes håller tillsammans i en kväll av undervisning, praktisk lärjungaträning och samtal för dig som längtar efter att ta ytterligare steg tillsammans med Gud. Kvällarna kommer att kretsa kring frågorna ”Vad säger Bibeln?” och ”Hur praktiserar jag det här i mitt liv?”.

Datum och plats i vår
8 feb – Församlingsvåningen
29 feb – Café 2 tr
14 mar – Kapellet
11 apr – Församlingsvåningen
2 maj – Café 2 tr
23 maj – Församlingsvåningen

VI LAGAR MAT
Under våren träffas vi några söndagar 13.00 efter Smyrna 11 och lagar mat tillsammans i Valvet (ingång Parkgatan 3). Ett perfekt tillfälle att lära känna nya människor och bygga en god gemenskap.

Datum i vår
7 feb
13 mar
3 apr
15 maj

HEMGRUPPER
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med många andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötet i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation med Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5–15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Om du vill vara med i en hemgrupp, maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

GUDSTJÄNST
Varje söndag möts vi till gudstjänst 11.00 på Smyrna 11. Varannan söndag 19.00 från och med 17 januari möts vi också på Smyrna 19 – en gudstjänst med predikan, mycket tid för lovsång, bön och gemenskap.

INNEBANDY
Tycker du att det är kul med innebandy? Häng på det här! Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan 20.00-22.00. Ta med egen klubba och skor. Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen. För frågor, kontakta Niclas Bernehagen, tel: 0707-493945.

ENGAGERA DIG
Om du vill något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att engagera sig på flera olika sätt, alltifrån mer praktiska uppgifter till att vara med och leda verksamheter. Hör av dig till Cornelia. 

KONTAKT
Cornelia Forsberg, ungdomspastor