Unga vuxna

unga vuxna ny

INSTAGRAM/FACEBOOK/NYHETSMAIL
Följ oss på Instagram (smyrnaungavuxna) och gå med i vår Facebook-grupp (sök på Smyrna unga vuxna) för de senaste uppdateringarna.
Vi skickar också ut ett nyhetsbrev varje vecka om vad som händer i Smyrna, vill du ha det så skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

VI LAGAR MAT
Under september träffas vi varje söndag kl. 13 efter Smyrna 11 och lagar mat tillsammans i Valvet (ingång Parkgatan 3).
Ett perfekt tillfälle för dig som är nyinflyttad till stan att lära känna nya. Utöver datumen i september ses vi också 18 okt, 15 nov och 13 dec.

GEMENSKAPSHELG
9-11 okt åker vi iväg för en hel helg tillsammans till Smyrnagården Järnholmen. Gemenskap, mat och undervisning. Håll utkik här på hemsidan och i Facebook-gruppen efter mer info. Anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

FREDAGAR
Varannan fredag kl. 20.00 i Smyrnakyrkan under hösten ses unga vuxna för gemenskap, happenings och undervisning. Terminsstart 4 sept. 
Majoriteten av fredagskvällarna kommer till stor del innehålla undervisning och tid för att växa i sin tro. Temat för hösten kommer att vara ”tillväxt”. Under kvällarna blir det också tid för att fika tillsammans och att umgås. 
Vid ett par tillfällen under hösten bryter vi av med större event. Se datumen nedan. 
4 sept UPPSTART
18 sept TILLVÄXT - ”En personlig Gudsrelation”
2 okt TILLVÄXT - ”Att nå andra människor”
16 okt FESTKVÄLL
30 okt TILLVÄXT - ”Bön”
13 nov TILLVÄXT – ”Andens gåvor”
27 nov KONSERTKVÄLL
11 dec TILLVÄXT – ”Tillsammans i tjänst”
18 dec JULFEST

HEMGRUPPER.
Vi tror på att mötas i mindre grupper. Vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen som vi kan dela livet tillsammans med. När vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så gör vi det tillsammans med många andra, vilket kan göra det svårt att hitta vänner och skapa nära relationer. Det kan vara lättare i en mindre grupp. Vi tror att mötas i mindre grupper med tron i fokus också är en väg att få en närmare relation med Gud. Därför arbetar vi med hemgrupper. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Vill du vara med i en hemgrupp, mejla Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GUDSTJÄNST.
Varje söndag möts vi till gudstjänst kl. 11 i Smyrna. Varannan söndag kl. 19 från och med 30 aug möts vi också för Smyrna 19 - gudstjänst med predikan, mycket tid för lovsång, bön och gemenskap.

INNEBANDY.
Tycker du att det är kul med innebandy?
Häng på det här!

Vi spelar i B-hallen i Landala sporthall varje tisdag mellan kl. 20-22. Ta med egen klubba och skor.
Kom och testa på gratis! Bestämmer du dig för att vara med kostar det bara 100 kronor för hela terminen.
För frågor, kontakta Niclas Bernehagen tel: 0707-493945. 
.

ENGAGERA DIG.
Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att engagera dig på flera olika sätt, alltifrån mer praktiska uppgifter till att vara med och leda verksamheter. Hör av dig till Cornelia Forsberg

KONTAKT
Cornelia Forsberg, ungdomsledare