Student

Lovsångsgudstjänst, varje fredag kl. 20.00

En gudstjänst med mycket tid för att tillbe Gud, lyssna in honom, predikan/vittnesbörd och tid för bön och förbön. Det här är en gudstjänst med och för dig. Efter gudstjänsten (c:a 22) är det dessutom alltid en liten happening nere på kyrktorget i samband med att vårt kafé är öppet.
Till den här gudstjänsten kommer det många i studentåldern men givetvis är alla välkomna.

Du kan också gå in på Facebook och gilla Lovsångsgudstjänst på Facebook 

facebook-logo

 

 

Hemgrupper

Vi tror på att mötas i mindre grupper, vi tror att det är viktigt att hitta vänner i församlingen och när vi möts till gudstjänst i Smyrnakyrkan så är det c:a 700-900 personer vilket kan göra det svårt att hitta vänner. Därför arbetar vi med hemgrupper för att det ska kunna skapas nära relationer och en god gemenskap. En hemgrupp består av 5-15 personer som möts kontinuerligt hemma hos varandra för att samtala om tron och livet, be, läsa Bibeln och fika. Vill du vara med i en hemgrupp så maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Gudstjänst

Varje söndag firar hela församlingen gudstjänst vilket är en fest. Efteråt brukar det alltid vara ett gäng som går ut och käkar tillsammans och vill du hänga på så se till att hänga utanför entrén ett tag efter gudstjänsten. Många studenter brukar dessutom sitta till vänster uppe på läktaren så om du vill ha några att sitta med kan du gå dit.


Engagera dig?

Vill du något mer än att gå på gudstjänst i Smyrna så finns det möjligheter att engagera dig på flera olika sätt, alltifrån mer praktiska uppgifter till att vara med och leda verksamheter.
Hör av dig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (ungdomsledare).