Mission

Kurs i Tentmaking-mission 31 oktober-2 november 2014 på Smyrnagården utanför Alingsås

För yrkesfolk, företagare, studenter och pensionärer.

Förra årets kurs blev en rejäl succé! Med stor glädje går vi ut med möjligheten att anmäla sig igen!

Efter kursen i höstas skrev en av deltagarna: ”Vi är lite trötta idag, men det var det värt. Det var den bästa kurs jag varit på, jag tror jag vågar säga någonsin. Vi sa på hemvägen igår, att om inte den kursen får konsekvenser för vårt liv, så finns det inget hopp! Men jag har redan gjort 3 nya saker…”

Kursen har två syften:

          1) Utbilda och inspirera deltagare som söker vägledning i hur man hemma och internationellt kan kombinera en professionell yrkesroll med sin längtan att i vardagen bygga Guds Rike

2) Undersöka intresset att gemensamt utveckla Tentmaking i Sverige. Därför inbjuder vi också ledare för organisationer och samfund i Sverige för särskilt samtal.

Early bird pris gäller för anmälan tom 20 september. Anmälan görs på http://tentmaking.se/anmalan/ där du kan läsa mer om kursen. Här udner finns ett preliminärt schema.

Kursspråk: engelska

 

 

Bed för minst nådda folk     Läs mer!

Smyrnas missionsverksamhet finns i flera länder, klicka på Länkarna för respektive land här till vänster.

 

 

Missionskallelsen

"Gå därför ut och gör alla folk till lärjungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är med er alla dagar till tidens slut." (Matt 28:18-20)

alt

Stefan Rizell missionsansvarig

Smyrnakyrkan har ett missionsråd och Arbetsgrupper för samordning och genomförande av den internationella missionen som bedrivs från församlingen. Stefan Rizell har tidigare arbetat med länderna och folken i främst Ryssland och Centralasien.