Ett viktigt budskap till Smyrnamedlemmar och Smyrnavänner!

Det händer stora saker i församlingen. Kanske större än någon av oss i vår generation varit med om. Många hundra har kommit till tro bara den sista helgen. Vi har en mycket stor Alphakurs igång, och sedan en tid har det varit regelbundet mycket stora dopförrättningar.
 Vilken glädje! Låt oss tacka Gud.

 Nu efterlyser vi dig som, vill vandra med våra nya vänner i tron. Vi har fått barn, och barn behöver föräldrar och storasyskon.  Nu behöver vi varandra. Vi behöver tänka om, ställa oss sida vid sida och koppla armkrok. Vi lägger in två tillfällen för dem som fattat beslut att följa Jesus i helgen som gick.
 Nu på torsdag 2 Mars kl. 19.00 äger första samlingen rum i församlingsvåningen i Smyrna.
 Nästa söndag 12 Mars kl. 18.00  äger den andra samlingen rum i Caféet 2 tr.  

 Vi efterlyser:
•Dig som hade med dig någon i helgen som fattade beslut om att följa Jesus. Se till att de får information om dessa tillfällen och gör vad du kan för att följa med din vän till någon av dessa samlingar.  
•Dig som inte står nära någon som kommit till tro men som vill stå till förfogande som vägledare, ”fadder” för någon ny i tron.

Er inbjuder vi till en samling en timme före ovanstående samlingar där vi ger kortare undervisning och hjälp i hur man stöder en som är ny i tron.
 Ni som inte står nära någon som kommit till tro men vill finnas med anmäl er gärna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så vi vet att vi blir några stycken.

 Vi arbetar också med en kortare ”Nästa steg” kurs för alla nya i tron, en kurs som man med fördel går tillsammans med sin fadder. Detta kommer vi också att ge information om vid ovanstående tillfällen.


Det känns som mer än ett sammanträffande att vi samtidigt har kommit igång med serien "EXODUS- vägen till frihet". Du som missade inledningen uppmuntrar vi till att lyssna på första predikan, du kan gå in på vår webtv-kanal: Smyrnaplay, på Youtube.
 Nu på söndag är det dags för del 2. Lika brännande aktuell som del 1.
 Nu är det fokus på samhällets viktigaste byggsten, familjen. Vi tar vår utgångspunkt i Mose familj. Förutom Moses, Jokebed och  Amram, Miriam och Aron. I en tid av svår utsatthet visar det sig att familjen blir nyckelredskapet på vägen till friheten. Vi inbjuder alla och inte minst alla familjer till denna söndag!
 Urban Ringbäck predikar och det blir sång av en familjekör och ett helt team sångare och musiker från Filadelfia Oslo under ledning av David Andre Östby.
 David med team medverkar också på Smyrna 19 då David predikar. Vi kommer livestreama Smyrna 19 även denna söndag.
 För Smyrna 15 och övriga enheter hänvisar vi till vår hemsida. Det är mycket intressant på gång i hela församlingen

 

 Tack för att just du är med och bygger!
 /Urban Ringbäck
 Föreståndare och pastor i Smyrnaförsamlingen, Göteborg