SmyrnabloggenNu är det dags för Älska Göteborg

”Gud älskade världen så mycket att Han bestämde sig för att skicka Sin ende Son, så att var och en som bestämmer sig för att tro på Honom inte skall dö andligt utan få möjligheten att leva för all evighet!”
Det är detta som driver oss till denna helgsatsning ”Älska Göteborg”. Gud har älskat oss och därför så är också vi kallade till att visa den kärleken vi upplevt med andra.
Imorgon vid middagstid kommer stora avstampet för helgens aktiviteter. För att det skall bli till en så skön upplevelse som möjligt så behövs det hjälp från alla som har möjlighet att delta på ett eller annat sätt.
Om du har möjlighet att vara vid kyrkan kl.13 så kan du få hjälpa till att lasta saker som skall köras bort till Kungstorget där vi kommer att vara fredag till söndag. Annars kan du ta dig dit direkt och invänta vår ankomst.

Vi behöver sätta ihop scenen, sätta upp tält,  bord, stolar mm. Vi behöver även du som bara kan hjälpa till med att vakta saker under mellantimmarna innan programmet kör igång.
Fikatältet kommer att vara öppet redan på eftermiddagen och serveringshjälp behövs och även transport och påfyllning av fikat efterhand från Smyrna.
Första scenframträdandet är kl.19 och fortsätter sedan både kl.20 och 21.
Nattvandring med våra mobila fikavagnar kommer också att vara ett inslag vi använder oss av för att sprida Guds kärlek till de vi möter. 

Lördag så behövs uppriggningshjälp från kl 9 på Kungstorget och likadant på söndag förmiddag kl.9 på Kungstorget.
Lördagförmiddagens program kommer att vara speciellt riktad till barn och familjer, med Älska Göteborg ballonger, våfflor, fika, ansiktsmålning mm.  men givetvis är alla välkomna dit.

 Här längst ner ser du programtider och vi skulle vara så glada och tacksamma om du vill vara med och delta.
Glöm inte heller det viktigaste, nämligen att BE för alla goda samtal med människor och Guds beskydd över allt som sker.
Vi avrundar satsningen med att lägga in en ännu högre växel med Super Sunday gudstjänst kl.15.00. Stor dopförrättning, en fantastisk predikan, lovsång, gemenskap, café, grillning mm. DETTA VÅGAR DU INTE MISSA!
Passa även på att låta dig fotograferas framför vår ”Älska Göteborg” Paparazzi-vägg. Följ oss via bilder och text på Smyrna och Smyrna International Facebooksidor samt Instagram #älskagöteborg16 #lovegothenburg16

Vi ses!
/Mark och Älska Göteborg-teamet

 

Fredag:
Rigga upp: 13.00

Program på scen:
kl.19 Sånggrupp, musik, vittnesbörd, dans
kl.20 Sånggrupp, musik, vittnesbörd, dans
kl.21 Sånggrupp, musik, vittnesbörd.
Nattvandring 

Lördag:
Rigga upp: 9.00

Program på scen:
kl.11 Familjeprogram
kl.12.30 Familjeprogram
kl.17 Sånggrupp, musik, vittnesbörd.
kl.19 Sånggrupp, musik, vittnesbörd, dans
kl.20 Sånggrupp, musik, vittnesbörd
kl.21 Sånggrupp, musik, vittnesbörd.
Nattvandring 

Söndag:
Rigga upp: 9.00

Program på scen:
kl.11 Sånggrupp, musik, vittnesbörd.
Kl.15 Super Sunday gudstjänst. Café och grillning efteråt.