SmyrnabloggenSmyrnakyrkan - en sommaroas

Första dagen tillbaka på kontoret efter min semester så möts jag av en liten handskriven lapp på mitt skrivbord. En kort hälsning från en finsk tjej och hennes man som råkade vara i Göteborg och som promenerade runt och plötsligt såg Smyrnakyrkans skylt. Hon mindes att jag är pastor här och stannade till. Tyvärr så var jag inte hemma, men de hade gått in och titta runt och önskade oss via lappen Guds välsignelse

 

Vi hade båda gått på bibelskola i England i slutet på 80-talet och hållit sporadisk kontakt via Facebook.

Under sommarmånaden så är det många människor från olika håll och länder som befinner sig på platser man inte brukar finnas på.  Nya spännande miljöer att upptäcka.

Även om många av oss i församlingen är på resande fot under kortare eller längre perioder under sommaren så är Smyrnakyrkan kvar och har fortsatt att vara en inbjudande plats för båda vana kyrkobesökare och nyfikna turister.

Sommarsången på onsdagar har fortsatt att vara en av veckans absoluta höjdpunkter, men vi vill även upplysa och uppmuntra dig att besöka Trubadur och Glasscaféet på torsdagar kl.15.

Denna vecka är det ingen mindre än vår älskade Belton Mubiru som står för musikglädjen. Dessutom så fyller Belton inte mindre än 50 år till helgen så passa på att gratulera honom i förskott.

Fredag den 29/7 bjuder han även in till en minikonsert i Smyrna för att uppmärksamma sin högtidsdag och så predikar han på Smyrnas förmiddagsgudstjänst. Därefter bjuds alla på födelsedagstårta.

Titta annars gärna på vårt sommarprogram så att du inte går miste om annat spännande.

Det sjungs att ”Sommaren är kort…” men så länge det varar så vill vi i Smyrna njuta så mycket det bara går.

Varma hälsningar,

 

/Mark